lördag 30 januari 2016

Brusande ocean, delfiner och fantastisk middag på Newton Johnson

Detta land alltså! Så makalöst vackert så det nästan gör ont ibland. Igår promenerade vi längs med havet här i Hermanus i ett stort naturskyddat område som sträcker sig flera mil långt. 

Så åt vi lunch på en restaurang som låg insprängt i berget ända nere vid havet. Helt fantastisk utsikt och det slank ner en Ceasarsallad och ett glas rosé. Sen tog vi en liten tur på den stående marknaden i stan och gick i några affärer längs shoppinggatan innan vi tog vägen vid havet hemåt igen. Ett stopp med en cappuccino på en liten mysig restaurang och med den mest underbara show mitt framför ögonen på oss - ett helt gäng på säkert 20 delfiner som lekte i vågorna! 

En stund i solen vid poolen och sen var det dags att göra sig i ordning för kvällens middag som gick av stapeln på vingården Newton Johnson. Med risk för många superlativ igen - men det var bara såååå fantastiskt! Bubbel på terassen i solnedgången som följdes av en makalöst god 4-rätters meny med goda viner som kan vara något av det bästa vi ätit.







Inga kommentarer: