tisdag 2 februari 2016

Här bor vi i Hermanus

Vi bor på Hermanus Guest House i Westcliff här i Hermanus. Det ligger perfekt vid havet och naturskyddsområdet och 5-10 minuters promenad från centrum.

Mysigt ställe med ett tjugotal rum, liten pool och två soldäck, ett på nedre plan vid poolen och ett på övre plan precis utanför vårt rum. Där ligger jag just nu i en solsäng och bloggar under ett vackert träd med små vita blommor och rosa frukter. En fantastisk hibiskus blommar framför mina ögon och det är fortfarande lite svårt att ta in att det är sommar igen.

På morgonen serveras en väldigt god frukost med allt man kan tänka sig från färska frukter, yoghurt, bröd, ostar, charkuterier, omelett och olika sorters ägg-rätter och alldeles förtjusande syndigt goda croissanter som det är vääääldgt svårt att låta bli att ta till kaffet...

Rummen är himlans moderna med dusch och handfat mitt i rummet (toa med stängd dörr tack och lov) men det bästa är att i anslutning till den "vanliga" duschen finns en dörr ut på ett litet däck där man har en utedusch. Det är helt ljuvligt att stå där under bar himmel i det här varma goa klimatet och duscha, helt klart en ny favoritupplevelse!







Inga kommentarer: