måndag 18 april 2016

Äntligen är nya soffan på plats

Halleluja - efter fem månaders väntan är äntligen nya soffan på plats! Det har varit en lång och otålig väntan på att få en soffa i exakt den nyans vi ville ha men plötsligt händer det, som man brukar säga.

Tyget är i en härlig blandning av linne och bomull och behandlat med någon slags impregnering som ska vara smuts-bortstötande. Kan ju vara bra när man valt en sådan ljus soffa ;-)

Soffan är av dansk design, heter Lolland, och är inköpt hos Larsson Furniture i Malmö. Det var så roligt att piffa och möblera om lite när den kom på plats. Den gamla soffan har åkt upp på loftet och det blev riktigt fint där uppe också (bilder kommer såklart).

Passade på att byta till lite mer vårfräscha kuddar i grått och smutsrosa när jag ändå var igång. Med Lamino-fåtåljen, den nya soffan och vårfräscha textilier blev det ett riktigt lyft och väldigt ljust och fint i rummet.

Hittade en palm till superbra pris härom dagen och den hamnade i den antika urnan. Lite grönt är ju aldrig fel. Vi får se om den åker ut på terassen i sommar...





Inga kommentarer: