tisdag 26 april 2016

Omflyttning på loftet

Hej hej denna iskalla april-tisdag! De senaste dagarna har det verkligen varit vad man brukar kalla april-väder; ömsom sol, ömsom regn, blandat med hagel och blötsnö....

Man längtar ju så efter att kunna vara ute i trädgården och fixa, vi har massor som behöver göras, men det går ju bara inte i detta väder! Jag håller på att måla lite fönster som står öppna och torkar, gissa om det är kallt.... Dags att elda lite i brasan nu tror jag bestämt.

Nog om det, inget man kan göra åt ändå. Jag tänkte visa hur det blev på loftet, uppe i vårt tv-rum, efter att sofforna bytt plats. Den vita Ektorp-soffan har alltså flyttat en våning upp och det blev riktigt bra mot glasbordet om jag får säga det själv. Ljusare och lättare på något vis.

Rotade fram lite kuddar ur gömmorna och det blev en svart-vit blandning av klassiska elefanter från Svenskt Tenn och ett par vita med svarta rankor från PB Home. Ett mysigt grått fårskinn och den  svart-vita ullpläden Polka från Klippans Yllefabrik gör det mysigt och gosigt att krypa upp där i soffhörnan.

Sen flyttade ju som ni vet den höga Happy-fåtöljen i svart skinn upp och de marockanska sitt-puffarna får agera fotstöd och extra sittplats. Enbart gamla grejor men med lite omorganisation blev det som nytt igen!




Inga kommentarer: