måndag 6 mars 2017

Månadens instagrammare i Lantliv och lite arbetsrum

I senaste numret av tidningen Lantliv är jag månadens Instagrammare ;-) Så stolt att bli omnämnd i denna favorittidning.

Jag vet att det är en del som rynkar på näsan åt Instagram och tycker det är lite småtramsigt och att man lägger ut för många bilder men för mig har Instagram verkligen betytt hur mycket som helst! Jag har fått nya vänner, en skjuts i karriären och inte minst en massa roliga uppdrag. Det är en väldigt vänlig ton bland de som är inredningsintresserade och man stöttar och peppar varandra på ett sätt som jag inte ser i andra forum och branscher.

I artikeln berättar jag lite om hur jag vill att mitt konto ska upplevas; nämligen som ett feelgood-konto där jag vill inspirera och ge tips både för inomhus- och utomhusmiljöer. Det ska vara lite som att bläddra i en bra tidning.

Som här i bloggen. Jag tänkte att jag skulle börja med ännu mer tips till er om hur ni kan få till ett personligt och mysigt hem att trivas i!



Bild från en hörna av mitt kontor idag. Tycker om att omge mig med vackra ting även i arbetsrummet/kontoret. Jag börjar morgonen med att sätta på radion, tända doftljus och så en kopp kaffe. Sätter mig kanske i fåtöljen och bläddrar i ett inredningsmagasin för att få energi och inspiration innan dagen börjar.

Ofta är just arbetsrummet ett rum som man inte lägger så mycket krut vid. Men detta rum är ju ett kreativt rum och när du jobbar här är det viktigt att du ska kunna känna glädje och inspiration. Det ska vara en miljö fylld av positiv energi! God ordning på skrivbordet är viktigt. Ha en inte för många saker omkring dig på skrivbordet utan plocka undan det du inte använder för tillfället.

Mer om Feng Shui i arbetsrummet hittar du här!

Inga kommentarer: