måndag 10 april 2017

Orangeri-tider

Äntligen! Som jag längtat hela vintern. Vi har flyttat ut några av de största träden och baxat runt lite på övrigt som fortfarande är på vinterförvaring men nu går det att sitta i vårt älskade orangeri igen!

En ljuvlig tid som börjar nu. Att sitta här ute och äta middag igen. Eller ta en kopp kaffe och bara sätta sig i en fåtöljerna för lite tankar och avkoppling. Omsluten av doften från citronträden som blommar igen och citronerna som mognar så sakta. Apelsinträdet skjuter i höjden och fikonträdet har fått små frukter. Lycka.


Passar på att påminna er om rabatten på min tokfina klocka Petite Classic från Daniel Wellington som ni ser på armen i bilden ovan. 

Med koden SANDBLOMMAN15 får ni nämligen 15% rabatt på valfri klocka (inkl fri frakt) från Daniel Wellington. Erbjudandet gäller bara till den 15 april så skynda, fynda om du är sugen!


Hur ljuvlig är inte denna tid vi har nu? Varje dag ser man små vårtecken i trädgården. Intill förrårdsväggen blommar en hel matta av små fina ormöga just nu.


Tulpanerna sticker upp överallt i rabatterna och framför dem ser ni hur jättevallmons blad börjar växa sig stora och gröna.


Vita och blå pärlhyacinter. Älskar pärlhyacinter. De som gjort sitt inne gräver jag ner och sen kan man njuta av dem utomhus år efter år.

Inga kommentarer: