tisdag 25 april 2017

Paris

Tillbaka från Paris - och vilka underbara dagar vi fått!

Vilken fantastisk pärla den är - Frankrikes huvudstad. Så otroligt vacker och romantisk. Våren hade kommit en bra bit längre än hemma och alla kastanjeträd blommade i vitt och rosa och de pampiga platanerna som kantar gatorna var gröna och frodiga. I parkerna och längs boulevarderna blommade det för fullt i alla rabatter. Det var runt 15-18 grader i luften. Helt underbart och perfekt sightseeing-temperatur.

Vi bodde på ett superfint och mysigt hotell som heter Adele et Jules. Ett botique-hotell med snygga design-möbler, trevlig personal, god frukost, afternoon-tea varje eftermiddag (gratis) och jättebra läge. Kan verkligen rekommenderas.

Som vi gått dessa dagar. Flera mil om dagen har vi traskat runt och tittat på många sevärdheter. Både A och jag har varit i Paris tidigare (lääääängesedan) men inte tillsammans så det var verkligen mysigt och mycket romantiskt <3 Hållt handen och känt sig nykär <3







Måste tipsa om en fantastisk inredningsbutik - Merci. Såååå fräck byggnad och såååå mycket fint. Ett måste för alla inredningsintresserade!




Självklart stod ett besök på Ladurée på agendan ;-) Glad bloggerska kom ut med en liten påse innehållande den karakteristiska lilla asken fylld med små ljuvliga macarones. 

















Inga kommentarer: