tisdag 18 april 2017

Vår påsk


Hej nya kortvecka! Hoppas er påsk varit avkopplande och skön och att ni ätit gott?
Nu är det dags att plocka undan påskäggen, riset och fjädrarna och på torsdag åker vi till Paris - hurra! Måste snart bestämma mig för vad man ska packa med sig....


Inte så mycket påskpynt i vårt casa men nu ryker det lilla....


En av våra Miss K lampor har flyttat ner till fönstret i vardagsrummet. Omväxling förnöjer.



Vi har haft en jätteskön och händelserik påsk. På långfredagen var jag och tjejgänget på Malmö Opera och såg After Darks avskedsshow "This is it!" Så himla bra!!


A hämtade upp mig efter föreställningen och sen hade vi bokat in oss på hotell i Malmö. Det var verkligen jättemysigt. Ligga i sängen i morgonrock och dricka vin.


Efter en god natts sömn och en stor mysig hotellfrukost hämtade vi sonen, hann med en påsklunch hos mamma och pappa med brorsan med familj och och så åkte vi hem till Österlen igen och där blev det lite konstrunda. 


Här är vi på Fabriken i Bästekille där de har en samlingsutställning med många olika konstnärer. Älskar att åka runt och titta på konst :-)


Påskdagen kom andra sonen med familj och vi hade äggjakt i trädgården för stora och små barn, åt en god påskmiddag med bland annat lammracks och hade allmänt mysigt.

Igår åkte vi till Forsamölla och tittade på vattenfallet, promenerade runt Mandelmanns och senare plockade vi ramslök och gjorde pesto. 

Kram M
<3




Inga kommentarer: